20M2_LOGO

AFTER WORK

På fredag 24 april klockan 16.30-18.00 är du varmt välkommen att shoppa och mingla hos oss! Ta med dig väninnan, syrran eller mamma och kom och häng med oss och en massa andra sköna tjejer. Vi fixar bubbel, snacks och DUBBLA POÄNG PÅ ALLA DINA INKÖP plus en liten prsent så långt lagret räcker. DE TVÅ FÖRSTA KUNDERNA (som handlar för minst 500:-) FÅR EN FIN GOODIEBAG OCH VI LOTTAR UT ETT PAR VACKRA SANDALER FRÅN ILSE JACOBSEN! Så, boka fredag eftermiddag för skönt häng hos oss! VÄLKOMMEN!!!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Elena » DJURISKT SNYGG:  ”Hej! Gillar skorna! Har ni dom i stl 39? Och vad är varumärke/pris? Kanske är de..”

  • Helinä Paloheimo » SOMMARLOV!!!:  ”Önskar Dig en riktigt trevligt semester”

  • Helinä Paloheimo » FÖDELSEDAGSKALAS:  ”Grattis på 10 års dagen Tyvär kan jag inte komma men hoppas att många fler gör d..”

  • Annica Nilsson » BOKA ELLER VINN!:  ”Min garderob är hemsk. Jag har rensat ut de kläder jag inte använder längre. Men..”

  • Helinä Paloheimo » TUFFT OCH FEMININT:  ”Så snygga! Hoppas hoppas att de finns kvar i min storlek när jag nästa gången ko..”

Bloggarkiv

Länkar

-