http://dst15js82dk7j.cloudfront.net/161658/50235809-7M9nf.jpg
 
20M2_LOGO

Helt sprillans kollektion från LEVETE ROOM finns nu på plats i butiken!

Första plagget ut från vårt nya märke SOYA CONCEPT. Lika bra, litte billigare. Den här fina klänningen i härligt tjock, lite blank viscose kostar 699:-.

När svart är för tråkigt är reptil perfekt! Kaxiga på ett elegant sätt.

Häng upp i hallen, sovrummet eller bara på en vägg du vill pimpa lite extra. Blanda färger och storlekar som du vill, från 169:-

Längtar du efter en färgklick i höstmörkret har vi den här! Pris 700:- från IN WEAR.

Vi är både stolta och glada över att sälja det fina svenska märket MAYLA i butiken. Så välskräddat, feminint och snyggt. Och med ett genuint hållbarhetstänk. Sånt gillar vi!

Som present till dig själv eller till någon du gillar. Våra nya trendiga ljuslyktor i kristall är galet coola!

Höstkollektionen från ABRO finns nu i butiken! Väcker klara ha-begär.

Det finns butiker som överglänser det mesta DIOR i Milano är en sådan. Var på skomässa i veckan och var naturligtvis tvungen att spana lite på stan också!

Att mixa material och stilar är oftast en hit. Titta så snyggt det blir med stickat till glansig viscose och boots till bara ben!

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Helinä Paloheimo » SOMMARLOV!!!:  ”Önskar Dig en riktigt trevligt semester”

  • Helinä Paloheimo » FÖDELSEDAGSKALAS:  ”Grattis på 10 års dagen Tyvär kan jag inte komma men hoppas att många fler gör d..”

  • Annica Nilsson » BOKA ELLER VINN!:  ”Min garderob är hemsk. Jag har rensat ut de kläder jag inte använder längre. Men..”

  • Helinä Paloheimo » TUFFT OCH FEMININT:  ”Så snygga! Hoppas hoppas att de finns kvar i min storlek när jag nästa gången ko..”

  • Carina Krantz » MÅNDAG MORGON:  ”Så snygg. Priser på outfiten?”

Arkiv

Länkar

-

Etiketter

-