http://dst15js82dk7j.cloudfront.net/161658/50235809-7M9nf.jpg
 
20M2_LOGO

Tröja med fina detaljer och lite glitter från SOAKED IN LUXURY 650:-, fina hårsnoddar i sammet, 129:- för två. Den häftiga vasen från MILLE W kostar 799:- och finns även i en storlek mindre för 499:-

Och vi har några få sammetsklänningar kvar! 1400.-

Visst kan du har byxor till fest!! De här fina tvåfärgade från MUNTHE blir supersnygga till en glittrig topp och skor med bling!

Rosa kostym, ja, det finns byxor också från underbara MUNTHE. Kängorna är toksnygga och det här är sista paret i 39. Skynda!!!

Härliga mössor och halsdukar från SÄTILA i flera färger och mönster för alla som fryser!

Nya väskor från ABRO kom i förra veckan! Gillar du hela outfiten så kommer kjolen från MUNTHE, tröjan från STYLEIN och bootsen från BILLIBI.

Det vore så kul om du som inte bor nära tog en tur till Sigtuna och besöker oss! Har du inte möjlighet är det bara att kontakta oss om du ser något du gillar. VI SKICKAR FRAKTFRITT MED FULL RETURRÄTT! ( Gäller ordrar över 500:-)

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Helinä Paloheimo » TUFFT OCH FEMININT:  ”Så snygga! Hoppas hoppas att de finns kvar i min storlek när jag nästa gången ko..”

  • Carina Krantz » MÅNDAG MORGON:  ”Så snygg. Priser på outfiten?”

  • Carina » DJURISKT:  ”Snygg!! Pris?”

  • Monica Ringström » DET ÄR SOMMAR!!!:  ”Hej.Var inne i er butik för 14 dagar sedan och köpte en svartvit klänning som ja..”

  • linaa » TLLLBAKA!:  ”Jag kan tipsa om en fyndig produkt som själv har köpt. Strumpsnodden som hjälpt ..”

Arkiv

Länkar

-

Etiketter

-