http://dst15js82dk7j.cloudfront.net/161658/50235809-7M9nf.jpg
 
20M2_LOGO

Jeans och vit skjorta. Alltid lika snyggt! Skjortan från LEVETE är verkligen en storsäljare just nu. Spana också in väskan i ny modell från ABRO. Såå tuff!

Nu hittar du sköna men också grymt coola BIRKENSTOCK på hyllan hos oss igen. Helt i skinn så klart, bara det bästa är gott nog!

Inte långt kvar nu till klänning och sandaler. Längtar!!!

Är du sugen att besöka oss men känner dig osäker i dessa tider? Läs under fliken "AKTUELLT" Där finns all info om vårt säkerhetstänk och om den utökade service vi kan erbjuda dig som hellre handlar hemifrån.

Ursöt topp i 100% bomull som tillverkas enligt alla konstens regler för att minska på åtgången av både vatten och kemikalier. Sånt gillar vi!

Sneakers från UNISA..så många nöjda kunder genom åren!! Och visst blir man sugen på ett par i silver i vår!!

Yes, nu är de här!

En snygg randig båtringad tröja är en stöttepelare i garderoben. Visst är den snygg med de här härligt ljusblå brallorna och crossbody-väskan från ABRO!

Härligt blommigt från SOAKED IN LUXURY.

Du har väl inte missat att det är puff som gäller på ärmen nu?

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Elena » DJURISKT SNYGG:  ”Hej! Gillar skorna! Har ni dom i stl 39? Och vad är varumärke/pris? Kanske är de..”

  • Helinä Paloheimo » SOMMARLOV!!!:  ”Önskar Dig en riktigt trevligt semester”

  • Helinä Paloheimo » FÖDELSEDAGSKALAS:  ”Grattis på 10 års dagen Tyvär kan jag inte komma men hoppas att många fler gör d..”

  • Annica Nilsson » BOKA ELLER VINN!:  ”Min garderob är hemsk. Jag har rensat ut de kläder jag inte använder längre. Men..”

  • Helinä Paloheimo » TUFFT OCH FEMININT:  ”Så snygga! Hoppas hoppas att de finns kvar i min storlek när jag nästa gången ko..”

Arkiv

Länkar

-

Etiketter

-