20M2_LOGO

REAMINGEL

Nu är REAn igång för fullt! Morgonen började med reaförtur med frukost för våra VIP kunder. Vill du också ha en inbjudan nästa gång? Prenumerera på vårt nyhetsbrev eller gilla oss på facebook så lovar vi att inte glömma dig nästa gång som vi har trevligheter och erbjudanden i butiken.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annica Nilsson » BOKA ELLER VINN!:  ”Min garderob är hemsk. Jag har rensat ut de kläder jag inte använder längre. Men..”

  • Helinä Paloheimo » TUFFT OCH FEMININT:  ”Så snygga! Hoppas hoppas att de finns kvar i min storlek när jag nästa gången ko..”

  • Carina Krantz » MÅNDAG MORGON:  ”Så snygg. Priser på outfiten?”

  • Carina » DJURISKT:  ”Snygg!! Pris?”

  • Monica Ringström » DET ÄR SOMMAR!!!:  ”Hej.Var inne i er butik för 14 dagar sedan och köpte en svartvit klänning som ja..”

Bloggarkiv

Länkar

-