20M2_LOGO

ETT SMAKPROV

Garderobsplaneringen har verkligen blivit en succé! Många har hört av sig för att vara med i tävlingen och också för att boka tid. Här är ett smakprov på några av alla outfits som fanns i Maries garderob. Jag besökte henne för ett par dagar sedan och det blev verkligen lyckat. Kombinationerna du ser på bilderna var sådana Marie aldrig hade tänkt på själv. Det är lätt att bli hemmablind men med lite hjälp så går det att få nytt liv i kläder du redan har. VAR MED OCH TÄVLA OCH BOKA TID!! Maila dw@20m2skor.se

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Elena » DJURISKT SNYGG:  ”Hej! Gillar skorna! Har ni dom i stl 39? Och vad är varumärke/pris? Kanske är de..”

  • Helinä Paloheimo » SOMMARLOV!!!:  ”Önskar Dig en riktigt trevligt semester”

  • Helinä Paloheimo » FÖDELSEDAGSKALAS:  ”Grattis på 10 års dagen Tyvär kan jag inte komma men hoppas att många fler gör d..”

  • Annica Nilsson » BOKA ELLER VINN!:  ”Min garderob är hemsk. Jag har rensat ut de kläder jag inte använder längre. Men..”

  • Helinä Paloheimo » TUFFT OCH FEMININT:  ”Så snygga! Hoppas hoppas att de finns kvar i min storlek när jag nästa gången ko..”

Bloggarkiv

Länkar

-