20M2_LOGO

ETT SMAKPROV

Garderobsplaneringen har verkligen blivit en succé! Många har hört av sig för att vara med i tävlingen och också för att boka tid. Här är ett smakprov på några av alla outfits som fanns i Maries garderob. Jag besökte henne för ett par dagar sedan och det blev verkligen lyckat. Kombinationerna du ser på bilderna var sådana Marie aldrig hade tänkt på själv. Det är lätt att bli hemmablind men med lite hjälp så går det att få nytt liv i kläder du redan har. VAR MED OCH TÄVLA OCH BOKA TID!! Maila dw@20m2skor.se

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annica Nilsson » BOKA ELLER VINN!:  ”Min garderob är hemsk. Jag har rensat ut de kläder jag inte använder längre. Men..”

  • Helinä Paloheimo » TUFFT OCH FEMININT:  ”Så snygga! Hoppas hoppas att de finns kvar i min storlek när jag nästa gången ko..”

  • Carina Krantz » MÅNDAG MORGON:  ”Så snygg. Priser på outfiten?”

  • Carina » DJURISKT:  ”Snygg!! Pris?”

  • Monica Ringström » DET ÄR SOMMAR!!!:  ”Hej.Var inne i er butik för 14 dagar sedan och köpte en svartvit klänning som ja..”

Bloggarkiv

Länkar

-