20M2_LOGO

MILANO

I förra veckan besökte jag Milano och den stora skomässan där för att köpa in vårkollektionen 2016. Såklart hann jag också med en sväng på stan och såg de här makalösa skorna i DOLCE&GABBANAS skyltfönster. Kanske inte något för den svenska marknaden men nog avundas man italienarna som vågar ta ut svängarna ordentligt!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annica Nilsson » BOKA ELLER VINN!:  ”Min garderob är hemsk. Jag har rensat ut de kläder jag inte använder längre. Men..”

  • Helinä Paloheimo » TUFFT OCH FEMININT:  ”Så snygga! Hoppas hoppas att de finns kvar i min storlek när jag nästa gången ko..”

  • Carina Krantz » MÅNDAG MORGON:  ”Så snygg. Priser på outfiten?”

  • Carina » DJURISKT:  ”Snygg!! Pris?”

  • Monica Ringström » DET ÄR SOMMAR!!!:  ”Hej.Var inne i er butik för 14 dagar sedan och köpte en svartvit klänning som ja..”

Bloggarkiv

Länkar

-