20M2_LOGO

GLAD SOMMAR!

Nu önskar vi dig en riktigt skön, lat och solig sommar! Från midsommar och fem veckor framåt tar vi semester från allt bloggande och från alla sociala medier. Däremot har butiken öppet alla dagar i veckan hela sommaren och samtidigt som rean rullar igång kommer det in en och annan nyhet som vi packar upp.Så det finns all anledning att titta in.
Ha det gott så hörs vi här i augusti!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Elena » DJURISKT SNYGG:  ”Hej! Gillar skorna! Har ni dom i stl 39? Och vad är varumärke/pris? Kanske är de..”

  • Helinä Paloheimo » SOMMARLOV!!!:  ”Önskar Dig en riktigt trevligt semester”

  • Helinä Paloheimo » FÖDELSEDAGSKALAS:  ”Grattis på 10 års dagen Tyvär kan jag inte komma men hoppas att många fler gör d..”

  • Annica Nilsson » BOKA ELLER VINN!:  ”Min garderob är hemsk. Jag har rensat ut de kläder jag inte använder längre. Men..”

  • Helinä Paloheimo » TUFFT OCH FEMININT:  ”Så snygga! Hoppas hoppas att de finns kvar i min storlek när jag nästa gången ko..”

Bloggarkiv

Länkar

-