20M2_LOGO

KUNDEVENT

Maria som arbetar i butiken var supersnygg modell på vårt kundevent i förra veckan. Här i kavaj från DENIM HUNTER, byxa och T-shirt från SOAKED och sneakers från DL-SPORT. Vill du också komma på vårt event nästa gång? Följ oss på INSTAGRAM, FACEBOOK eller prenumerera på vårt nyhetsbrev så blir du inbjuden!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annica Nilsson » BOKA ELLER VINN!:  ”Min garderob är hemsk. Jag har rensat ut de kläder jag inte använder längre. Men..”

  • Helinä Paloheimo » TUFFT OCH FEMININT:  ”Så snygga! Hoppas hoppas att de finns kvar i min storlek när jag nästa gången ko..”

  • Carina Krantz » MÅNDAG MORGON:  ”Så snygg. Priser på outfiten?”

  • Carina » DJURISKT:  ”Snygg!! Pris?”

  • Monica Ringström » DET ÄR SOMMAR!!!:  ”Hej.Var inne i er butik för 14 dagar sedan och köpte en svartvit klänning som ja..”

Bloggarkiv

Länkar

-