20M2_LOGO

AFTER WORK

Kom på AW hos oss på fredag 29 maj 16.30-18.00! Vi bjuder på bubbel och snacks, Catarina visar fina somriga outfits och du har chans att vinna allt på bilden när du handlar: STYLEINS klassiska skjorta, fin sommarklänning från SOAKED och ett par coola solbrillor från TRIWA. Och sist men inte minst, du får DUBBLA POÄNG på alla dina köp!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Elena » DJURISKT SNYGG:  ”Hej! Gillar skorna! Har ni dom i stl 39? Och vad är varumärke/pris? Kanske är de..”

  • Helinä Paloheimo » SOMMARLOV!!!:  ”Önskar Dig en riktigt trevligt semester”

  • Helinä Paloheimo » FÖDELSEDAGSKALAS:  ”Grattis på 10 års dagen Tyvär kan jag inte komma men hoppas att många fler gör d..”

  • Annica Nilsson » BOKA ELLER VINN!:  ”Min garderob är hemsk. Jag har rensat ut de kläder jag inte använder längre. Men..”

  • Helinä Paloheimo » TUFFT OCH FEMININT:  ”Så snygga! Hoppas hoppas att de finns kvar i min storlek när jag nästa gången ko..”

Bloggarkiv

Länkar

-