20M2_LOGO

GLÖGGMINGEL MED DUBBLA POÄNG

Glöggmingel, fredagsmys eller Black Friday...kalla det vad du vill men platsen är hos oss och tiden är 16.30-18.00 nu  på fredag 27 november. Börja din fredagkväll hos oss! Mingla, shoppa och smaka vår goda glögg och hembakade saffransskorpor.Ta också en titt på våra fina, juliga skyltfönster. Och det finaste av allt, du får DUBBLA POÄNG på allt du handlar och deltar i utlottning av två fina GODDIEBAGS.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Elena » DJURISKT SNYGG:  ”Hej! Gillar skorna! Har ni dom i stl 39? Och vad är varumärke/pris? Kanske är de..”

  • Helinä Paloheimo » SOMMARLOV!!!:  ”Önskar Dig en riktigt trevligt semester”

  • Helinä Paloheimo » FÖDELSEDAGSKALAS:  ”Grattis på 10 års dagen Tyvär kan jag inte komma men hoppas att många fler gör d..”

  • Annica Nilsson » BOKA ELLER VINN!:  ”Min garderob är hemsk. Jag har rensat ut de kläder jag inte använder längre. Men..”

  • Helinä Paloheimo » TUFFT OCH FEMININT:  ”Så snygga! Hoppas hoppas att de finns kvar i min storlek när jag nästa gången ko..”

Bloggarkiv

Länkar

-